dinsdag 11 januari 2011

Starten van een blog

Hallo allemaal,

Misschien denken jullie nu wel alweer een blog, allereerst is dit puur voor onze lol en om iets te doen met onze uit de hand gelopen hobby´s.

Wij zijn 2 meiden die werken in de zorg, als ontspanning kan je veel dingen zoeken zo is het eigenlijk een beetje begonnen.
Es begon als eerste met het verzamelen van een paar potjes nagellak maar dat werden er al gauw meer en meer, na wat rond te lezen op blogs kwam ze achter veel meer mogelijkheden zoals konad stempelen, nail art, aparte kleuren. Het werd zoveel dat er zelfs een nieuw kastje voor gekocht moest worden omdat het in de koffertjes niet meer paste. Tan werd al snel aangestoken door het nagellak virus en bij haar past alles nog net in 2 koffertjes.

favo kleurtjes rose en paars en natuurlijk een toepasselijke naam

Nu is nagellak niet de enige gezamelijke interesse, Es heeft voorliefde voor de kleur rose en Tan voor paars dit maakt een mooie combi en zo is ook de naam van ons blog ontstaan.

Ook zijn we beide gek van de muziek van P!nk & Anouk, houden we van gekke kapsels en vinden we het leuk om met make-up te experimenteren.Zo hebben we nog wel meer leuke dingen maar die zien je vanzelf terug in een blog. We doen dit wel voor de lol maar hopen ook dat jullie het leuk vinden en er misschien iets aan hebben. Je kan hier dus dadelijk vanalles verwachten nails of the day (notd), over leuke dingen die we doen, meemaken, hebben gekocht en natuurlijk uitproberen.

veel leesplezier,

liefs Es & Tan


Geen opmerkingen:

Een reactie posten